Модні бренди чоловічого взуття

Модні бренди чоловічого взуття

Модні бренди чоловічого взуття: як вибрати краще

Брендове взуття — гарантія якості. В інтернет-магазині DiForte представлено 23 модних брендів чоловічого взуття. Серед них загубиться навіть досвідчений модник. Хочете швидко підібрати щось для себе? Ознайомтеся з коротким описом брендів.

мужская брендовая обувь


Чому важливо вибирати модні бренди чоловічого взуття


При виборі взуття ми звертаємо увагу на її зовнішній вигляд. Тільки 54% людей надають значення матеріалу вироби і комфорту при носінні. Решта навіть не здогадуються про те, що неякісні кросівки або туфлі шкодять здоров’ю.

Якщо взуття занадто тісне, можуть виникнути проблеми з кровообігом. А це викликає відчуття втоми і через час призведе до варикозу. Кросівки з штучних матеріалів не пропускають повітря. В результаті з’являється неприємний запах і розвивається грибок.

Натирають туфлі? Будьте готові до тріщин в суглобах. Як варіант, вони змінять свій первинний вигляд. Занадто низьке взуття призведе до плоскостопості, це відгукнеться болем в попереку і навіть шиї.

Якщо не хочете таких проблем, вибирайте брендове взуття. Воно не просто красиве! Фірмові вироби шиють з урахуванням всіх анатомічних особливостей стопи. Виробники використовують натуральну шкіру, якісну замшу і м’які тканини.

Кожен крок у таких туфлях — райська насолода. З ними ви забудете про втому ніг і пластирі. Але справа не тільки в комфорті. Фірмові моделі поєднують якість і гарний дизайн.

Взуття розповість про вас більше, ніж ви. Якщо на ваших ногах дорога і якісна пара взуття, вас приймуть в будь-якому суспільстві. Хочете мати таку перевагу? Брендові вироби — у вашому розпорядженні.


Модні бренди чоловічого взуття: вибір лідерів


Класичний стиль — фундамент всіх модних тенденцій. У такому взутті чоловік виглядає презентабельно і по-діловому. Якщо ви працюєте в офісі, займаєте престижну посаду або часто відвідуєте театр, придивіться до туфель від відомих дизайнерів.

Класичне взуття пропонують наступні бренди:

    1. Чоловіче взуття Billionaire. 


    Чоловіче взуття «Білліонер» — ознака успіху і впевненості в собі. У ній кожен чоловік відчує відчуття багатства і удачі. Кросівки, кеди, туфлі, мокасини виконані з італійським розмахом. Універсальні моделі впишуться в будь-який стиль, так що ваша справа — експериментувати.

    1. Чоловіче взуття Hugo Boss


    Німецький бренд пропонує взуття для впевнених в собі чоловіків. Лаконічний дизайн відразу впадає в очі — як прикраси модельєр використовує тільки назва фірми. У його колекціях ви знайдете туфлі і кросівки. Навіть кросівки від Hugo Boss — відмінний вибір для торжества.

    1. Чоловіче взуття Premiata


    Бренд відомий незвичайним декором. Родзинка кросівок — принти на підошві. Модельєр активно використовує натуральну шкіру, замшу і текстильні вставки. У колекції є кілька зимових моделей на хутрі. Вони зігріють вас навіть в суворі морози.

    1. Чоловіче взуття Philippe Model


    Кросівки ручної роботи завжди викликають більше довіри. Їх уже 40 років створюють кращі майстри Італії. У колекціях Philippe Model ви знайдете стильні кеди і кросівки. Всі вони допоможуть вам у створенні образу успішного чоловіка.

    1. Чоловіче взуття Fratelli Rossetti


    Якщо вам важливіше зручність, цей варіант для вас. М’які туфлі на низькому ходу подарують комфорт при кожному кроці. Дизайнер активно використовує замшу, натуральну шкіру.

    На цьому модні бренди чоловічого взуття не закінчуються. Серед них ще багато відомих імен. Наприклад, John Richmond. І хоча компанія прославилася за рахунок яскравого і незвичайного дизайну, в колекціях є місце для класики. Лакові коричневі туфлі від британського модельєра займуть почесне місце у вашому гардеробі.

    Також зверніть увагу на торгову марку Roberto Cavalli. Цей бренд прославився класичної одягом. У колекціях взуття більше незвичайних моделей. Наприклад, кросівки зі зворотним шнурівкою. Такий дизайн додасть образу оригінальності.


    Модні бренди чоловічого взуття: спортивний шик


    Кросовки і кеди — це завжди зручно. Взути їх можна куди завгодно: на прогулянку, на роботу, зустріч з друзями. У фірмових кросівках не соромно прийти навіть на власне весілля.

    При цьому всі брендові кросівки абсолютно різні. Вони відрізняються стилем, матеріалом і загальною концепцією компанії. Хочете вибрати взуття до душі? Не нехтуйте ідеєю. Придивіться, відображає чи взуття ваш характер? Якщо так, беріть. Це вибір саме для вас.

    Кросівки з характером пропонують наступні бренди:

    1. Чоловіче взуття Emporio Armani

    Лінійка бренду Emporio Armani — це поєднання класики і кежуал. Стильні лакові туфлі стануть ефектним завершенням образу. Найбільш гармонійно взуття виглядає з класичними темними брюками.

    1. Чоловіче взуття Kenzo.

    Взуття від французького бренду завжди ефектна. Це ковток свіжого повітря для тих, кому важлива свобода. Яскраві і незвичайні кросівки, кеди, сліпони зроблять навіть нудний образ, що запам’ятовується. Як декор модельєр використовує ім’я бренду і принт тигра.

    1. Чоловіче взуття Philipp Plein.

    Кросівки від Філіпа Плейн створені для сміливих хлопців. Дизайнер використовує класичні кольори: чорний, білий, бордовий і синій. Деякі моделі доповнені написами в готичному стилі, шипами і навіть черепами. Таке взуття ефектно доповнить брутальний спосіб.

    Серед запропонованих брендів особливою популярністю користується чоловіче взуття HUGO. Це ті моделі, які надягають кожен день. Масивна підошва робить кросівки більш зручними і примітними. У колекціях є яскраві моделі, які ідеально поєднуються з джинсами. Якщо ж ви віддаєте перевагу штани, вам підійдуть стримані кросівки від HUGO.

    Професійно займаєтеся спортом? Придивіться до взуття від EA7. Лінійка Emporio Armani присвячена зручним кросівок. Вони незамінні на тренуваннях і активному відпочинку. Текстиль добре пропускає повітря, а гумова підошва не ковзає по будь-якій поверхні.


    Модні бренди чоловічого взуття: колекції з соковитим дизайном


    Взуття завершує образ. З поганої парою навіть дорогий костюм виглядає ганчіркою. При цьому модель повинна виражати вашу особистість. Виходить, що для яскраву людину потрібно відповідне виріб.

    Епатажні моделі пропонують такі бренди:

    Це взуття буде до вподоби тим, хто любить бути в центрі уваги. У колекції є вироби з несподіваними принтами, текстурами і декором.


    Витончені і елегантні туфлі теж можуть бути акцентом образу. Особливо якщо вони виконані зі шкіри алігатора. Таке взуття моментально виділить вас на будь-якому заході.

    Німецький бренд створює взуття з елементами модерну. Дизайнер активно використовує металеву фурнітуру, блискавку і декоративні елементи.

    У нашому каталозі представлено 23 модні бренди чоловічого взуття. Не поспішайте з вибором, шукайте ідеал. На сторінках каталогу він точно є.


    Модні бренди чоловічого взуття: де купити


    Не потрібно сліпо довіряти етикетці. У сучасних магазинах повно підробок. Ніхто не ручається за якість цього взуття, а значить, ви даремно витратили великі гроші. Щоб уникнути зайвих витрат, купуйте в перевіреному місці. Одне з них — DiForte.

    Ми пропонуємо оригінальну чоловіче взуття модних брендів. Магазин безпосередньо співпрацює з усіма виробниками, так що купити підробку у нас неможливо.

    На цьому плюси не закінчуються. Ми пропонуємо наступні умови покупки:

    • широкий асортимент;
    • зручну систему пошуку;
    • вартість без високої націнки;
    • постійні знижки 30-50%;
    • оформлення замовлення за 2 хвилини;
    • доставку до 3-х робочих днів.

    Щоб замовити вподобану модель, вкажіть номер телефону, спосіб оплати і умови доставки. Якщо зробите це до 16:00, ми доставимо замовлення вже завтра.

    Вибирайте зручне взуття разом з DiForte!

    Дивіться ще схожі новини