SALE на жіночий одяг і взуття

SALE на жіночий одяг і взуття

SALE на жіночий одяг і взуття


Виглядати стильно при мінімальних витратах — це можливо! Навіть речі іменитих брендів сьогодні вдається придбати за лояльною ціною. Важливо тільки розуміти, де їх шукати! Магазин «Діфорте» є оазисом стилю і розкоші. Тут представлено близько 50 різних брендів, назви яких відомі модницям усього світу. Саме в каталозі компанії можна підібрати вдалий цибулю за приємною ціною.


Секрет успіху роботи «Діфорте»


Вже давно нікого не дивує велика кількість брендових речей в магазинах країни. Щоправда, не завжди ці товари є оригінальними. Якщо вдається знайти дійсно справжній «Діор» або «Валентино», цінник помітно охолоджує прагнення роздобути цей наряд в свій гардероб.

У Diforte все продумано для успішного шопінгу:

  1. Зручний каталог з можливістю застосування фільтрів.
  2. Величезний асортимент одягу, взуття та аксесуарів.
  3. Постійні оновлення колекцій.
  4. Грамотні консультації менеджерів з питань вибору розміру.

Але все меркне при відсутності розумних цін. Тому саме головне, що може запропонувати магазин преміум класу — це знижки і акції, які сприяють економії фінансів клієнтів.


Низькі ціни при високій якості: як це можливо?


Вартість відомих брендів велика. Досвідчені модниці добре знайомі з ціновою політикою відомих світових дизайнерів, тому низькі ціни часто насторожують. І це не дивно, адже нижча ціна може свідчити про погану якість продукції. У світі зараз так багато низькосортних копій і реплік, які на перший погляд нічим не відрізняються від оригінальних виробів. Це і вводить в оману, змушуючи «задешево» оновлювати гардероб. Але варто придбати такі речі і хоча б раз надіти, розумієш, що вони абсолютно не схожі на оригінальну продукцію. Тому ми і платимо такі гроші за якість, ідеальний крій та комфорт. У магазині «Діфорте» є можливість заощадити навіть при покупці товарів світових виробників. Це вдається не тільки завдяки грамотній політиці ціноутворення, а й постійним розпродажів.

Компанія часто проводить акції зі зниженням ціни. Причини «Сейлем» різні:

  • Знижки на старі колекції після виходу нової лінійки виробника. Це поширена світова практика, якої дотримуються всі відомі бренди.
  • SALE на окремі категорії товарів в святкові дні.
  • «Чорна п’ятниця» — традиційний день розпродажів у всьому світі.
  • Розпродаж залишків продукції для оновлення асортименту.

Причин зниження цін на якісний товар багато. Звичайно, придбати дешево одяг і взуття з самої останньої колекції відразу після її виходу навряд чи вдасться. Але оновити гардероб якісними і стильними речами з минулих лінійок цілком можливо.


Застарілі колекції — модно чи це?


У магазині «Діфорте» часто можна побачити приємні акційні ціни на якісні колекції минулих сезонів. Не всі хочуть купувати «застарілі» моделі, віддаючи перевагу тільки найсвіжішим речей з новинок, які тільки-тільки зійшли з модних подіумів. Але настільки делікатних поціновувачів моди трохи! Більшість з нас погано орієнтуються в хронології колекцій, а просто хочуть отримати ефектні, зручні речі, які ідеально сидять по фігурі і підкреслюють відмінний смак. А цього цілком можна добитися і в період розпродажів. Тому, відкиньте сумніви і придбайте бажане плаття або нові кросівки з розділу розпродажів. Повірте, ці вироби прослужать довго і будуть підкреслювати ваш образ. Навколишні обов’язково звернуть увагу на ваш оновлений стиль!


Які товари користуються попитом під час розпродажів?


Магазин преміум-сегмента працює на ринку України вже 19 років. За цей час ми провели незліченну кількість розпродажів, завдяки яким наші клієнти встигли заощадити значні суми. За період роботи компанії можна було визначити найпопулярніші речі, які замовники вибирають з розділу «сейл»:

  • Плаття ділового стилю елегантного, лаконічний крій.
  • Джинси і речі з деніму.
  • Светри різних моделей і кольорів.
  • Футболки.
  • Вечірні сукні класичного фасону.
  • Демісезонні черевики.
  • Зимові чоботи.
  • Уггі.
  • Класичні шкіряні сумки.

Ці товари майже не виходять з моди, тому абсолютно не важливо, в якому році дизайнер випустив ті чи інші моделі. Такі речі є базовими для будь-якого гардероба. І якщо доповнити їх оригінальними новинками, які знаходяться на піку популярності, образ обов’язково буде актуальним. DiForte знають секрет створення модного лука за низькою ціною. Брендові речі по розпродажними цінами доступні клієнтам з будь-якого міста країни. Зручна навігація на сайті і співпрацю з ТК «Нова пошта» дозволяє в найкоротші терміни оформити та отримати бажану річ.

Дивіться ще схожі новини