Новинки брендового одягу та взуття

Новинки брендового одягу та взуття

Новинки брендового одягу та взуття


Виглядати стильно і відповідати при цьому останнім модним тенденціям? З Diforte це неймовірно просто! Ми є найбільшим магазином преміум-сегмента в Україні. У нас бездоганна репутація постачальника, який уважно стежить за виходом нових колекцій іменитих дизайнерів і своєчасно постачає їх українському споживачеві.


Бути модним з Diforte просто!


Історія магазину Діфорте налічує вже близько 19 років. За роки роботи ми зарекомендували себе як лідер з постачання одягу і взуття високої якості. І не плануємо втрачати позиції в майбутньому!

Конкуренція в світі моди сьогодні величезна. І для того, щоб залишатися на вершині успіху, потрібно прикладати багато зусиль. Тому ми ніколи не зупиняємося на досягнутому. Ми прагнемо бути краще! Секрет успіху Діфорте полягає в правильній організації роботи магазину. Наші переваги:

  1. Регулярне оновлення асортименту.
  2. Розумні розцінки на нові колекції одягу і взуття.
  3. Підбір найпопулярніших європейських і американських брендів.
  4. Знижки та акції.
  5. Швидка доставка.
  6. Зручна оплата.

Тепер модні речі з останніх колекцій стали доступні великому числу вітчизняних споживачів.


Де знайти нові колекції?


Працювати з каталогом максимально просто. Сайт має інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс і дозволяє зробити замовлення в лічені хвилини. Зрозуміло, за умови, що покупець розуміє, що він хоче купити. А це непросто! Істотний плюс нашого магазину полягає в розмаїтті асортименту. У нас в каталозі можна знайти одяг, взуття та аксесуари найпопулярніших брендів Європи та Америки:

Список можна продовжувати, і це ще раз демонструє величезний вибір брендових речей. А при такій кількості товарів дуже просто розгубитися. Але ми створили всі необхідні умови для зручності роботи з каталогом. На сайті є фільтр, який дозволяє вибрати продукцію по найменуванню бренду, виду одягу, кольором, розміром. Такий підхід суттєво звужує коло пошуку і економить час. Всі новинки представлені в окремому розділі. Так що ті, кого цікавлять виключно найсвіжіші моделі, можуть вибрати відповідні сторінки.


Правила оформления заказа


Выбрали подходящий костюм или кроссовки? В таком случае отбросьте сомнения и закажите себе подарок. Тем более что оформить покупку так просто:

  1. Добавляем нужный товар в корзину.
  2. Выбираем вариант оплаты (предоплата или расчет при получении).
  3. Вводим личные данные для отправки.

После оформления заказа клиенту остается дождаться ответа менеджера, который уточнит всю информацию и сообщит о примерных сроках доставки. Дифорте не заставляет своих клиентов долго ждать. Все отправки производятся в кратчайшие сроки после подтверждения заказа. Поэтому максимальный срок ожидания желаемой вещи по Украине составляет 3 рабочих дня! Добиться быстрой доставки посылок в любой город страны удается благодаря развитой сети ТК «Новая почта». Мы сотрудничаем только с лучшими! При возникновении сомнений или сложностей выбора правильного размера одежды и обуви, мы рекомендуем обратиться за помощью к нашим менеджерам. Квалифицированные сотрудники магазина помогут правильно подобрать товар, уточнят состав ткани и расскажут о других особенностях. Профессиональная помощь сделает дистанционные покупки комфортными и удачными!


Співпраця з лідером


За роки роботи Diforte у нас з’явилося багато постійних клієнтів. Більшість покупців залишається з нами вже після оформлення першого замовлення. Причин такої довіри багато:

  1. Широкий асортимент.
  2. Розумні ціни.
  3. Хороші умови оплати і доставки.
  4. Можливість купувати брендові товари в будь-якому місті країни.
  5. Оновлення асортименту.
  6. Розпродажі на минулі колекції.

Ми гарантуємо: в нашому каталозі пропонується тільки оригінальний товар. Магазин не торгує репліками і копіями, що підтверджують позитивні відгуки наших покупців. Магазин преміум-сегмента з гордістю може заявити, що у нас найнижчі ціни! І цього вдається домогтися завдяки тривалій співпраці з офіційними постачальниками відомих марок одягу і взуття, а також грамотній політиці ціноутворення. Речі від Діфорте мають мінімальні націнки. А хто відмовиться виглядати стильно і модно з невеликими вкладеннями? Хочете завжди відповідати останнім тенденціям моди? Мрієте отримати сукню, яке тільки вчора «прогулювалися» по модним подіумах Парижа і Мілана? Тоді вам точно потрібно заглянути в Діфорте! Ми виконаємо будь-яке ваше каприз!

Дивіться ще схожі новини