Італійські популярні бренди одягу

Італійські популярні бренди одягу

Італійські популярні бренди одягу:


Всі дороги ведуть в Рим, а всі тренди — до італійських популярним брендам одягу. Хочете одягатися зі смаком? Тоді вам сюди.

У каталозі інтернет-магазину DiForte представлено понад 20 брендів з Італії. Серед них загубиться навіть досвідчена модниця. Якщо не хочете витрачати години на пошук одягу, ознайомтеся з коротким описом компаній.

Elisabetta Franchi

Всі модні колекції діляться на чоловічі і жіночі. Іноді різниця непомітна, але часом це зовсім різний погляд на тенденції.


Італійські популярні бренди: одяг для неї


Жінці потрібні зміни. Навіть незначні. Найлегший спосіб — змінити образ. Модельєри завжди йдуть назустріч жіночій натурі і надають широкий вибір одягу.

Red Valentino


Популярні бренди з Італії: коли важлива жіночність


Створити жіночний образ вийде не з усією одягом. Потрібні особливі колекції, які наповнені відчуттям ніжності і незалежності. І вони є в нашому каталозі.

Елегантний одяг пропонують наступні бренди:

В такому одязі ви привернете всіх чоловіків в радіусі кілометра. Модельєр обожнює використовувати глибоке декольте, короткі спідниці і приталені силуети. Дизайнер створює образи з ніжних відтінків: блакитного, рожевого, м’ятного. Вони відмінно впишуться в літній гардероб.

Цей бренд скромніше попереднього. Дизайнер використовує довжину міді і неглибокі вирізи, а хвилясті тканини підкреслюють красу жіночої фігури. Для оздоблення він застосовує мереживо, намистини, вишивку. У колекції переважають класичні кольори, але можна знайти і інші, дуже цікаві моделі. Наприклад, яскраво-малинова блузка підійде для торжества.

Витончені моделі підійдуть для тих дівчат, які звикли радіти кожному дню. Соковиті кольори від Твін Сет ваблять своєю яскравістю. Такий одяг створює радісний настрій, так що в ній неможливо не посміхатися. А посмішка, безсумнівно, прикрашає жінку.

Кашемір, вовна, бавовна, шовк — м’які натуральні тканини створюють відчуття затишку. Саме це відрізняє бренд «Каппеліні» від всіх інших. Стриманий дизайн моделей спрямований на те, щоб підкреслити справжню красу жіночого тіла.

В одязі від цих компаній кожна дівчина відчує себе так, ніби недавно зійшла з Олімпу.


Популярні італійські бренди: одяг для зухвалих дівчат


Якщо ж ваш характер нагадує атомну бомбу, вам потрібна відповідна одяг.

Такі наряди можна знайти в наступних колекціях:

Одяг від італійського суббренда — символ свободи. Моделі відрізняють ідеальний крій і простота, так що вони добре сидять на фігурі. Футболки, джинси, сукні — все це доповнено принтами і акцентами. У них ви ніколи не залишитеся непоміченими.

Модельєр переконаний, що мода повинна йти проти правил. Якщо ви з цим згодні, такий одяг вам підійде. Це незвичайні фасони, несподіваний дизайн і завжди гарна якість. Моделі підійдуть для повсякденних образів і неофіційних зустрічей.

Жіночий одяг «Каваллі Клас» радує всіх, кому небайдужа мода. Моделі виконані в динамічних відтінках і доповнені декором. Дизайнер поєднує різні типи тканини і фактури, експериментує з принтами і фасонами. У його колекціях завжди знайдеться щось новеньке.

Twin Set

Сміливо поєднуйте вироби між собою і створюйте унікальні образи. Тільки так можна знайти саме свій стиль.


Італійська брендовий одяг: без спорту нікуди


Вести здоровий спосіб життя нас спонукають навіть з модних показів. Дизайнери довели, що на тренуванні і корті теж можна бути красивою і стильною.

Створенням модного спортивного одягу прославилися такі компанії:

Цей суббренд радує жінок вже кілька десятиліть. Стильні спортивні костюми, зручні футболки, легкі пуховики — все це створено, щоб дівчата займалися спортом. Одяг не утрудняє руху і добре пропускає повітря, що важливо під час тренувань.

  • Sergio Tacchini.

Дизайнер цього бренду — колишній тенісист. Модельєр створює стильний одяг для гри в теніс, гольф, баскетбол і лижного спорту. Яскраві відтінки, динамічний дизайн, зручний крій додають впевненості в собі і дарують гарний настрій. А це необхідно під час важливого матчу або тренування.

  • Fila.

Цьому бренду вже виповнилося 100 років. Спортивна та вулична одяг від Fila — гарант якості. Виробник використовує кращі матеріали і перевіряє кожну модель. М’які тканини, лаконічний дизайн зробили бренд впізнаваним в усьому світі.

Насолоджуйтесь кожним тренуванням в спортивному одязі від популярних італійських брендів.


Італійські популярні бренди: одяг для нього


Дорогий одяг для чоловіка — це пропуск в краще життя. Мова йде не тільки про костюмах і сорочках. Навіть якісні джинси з кросівками способи творити чудеса.


Популярні італійські бренди: одяг офіційного стилю


Ділова зустріч, переговори або просто робота в офісі зобов’язують до певного стилю.

Класичний стиль пропонують наступні бренди:

Протягом 10 років бренд створює елітну чоловічий одяг. Ексклюзивні образи виглядають шикарно і дорого, а лаконічні моделі припадуть до душі кожному джентльменові. Модельєр використовує якісні матеріали, які не утрудняють рухів і дарують комфорт.

Чоловічий одяг від Giorgio Armani — класика в світі моди. Дизайнер створює моделі бездоганної якості. Вони добре сидять на фігурі і підкреслюють її переваги. Вироби від італійського модельєра сподобаються всім, хто цінує лаконічність і стиль.

  • Ermenegildo Zegna.

Цей бренд створює чоловічий одяг і аксесуари для особливих клієнтів. Класичні костюми Ermenegildo Zegna — символ успіху. Їх поставляють в інші відомі компанії, на кшталт Gucci або Dunhill.

Класичні брюки і туфлі від відомого бренду зроблять вас на 30% успішніше, ніж ви є насправді. Це допоможе виграти угоду і навіть влаштуватися на роботу.

Emporio Armani


Італійські популярні бренди одягу: повсякденний стиль


Одяг на кожен день повинна бути зручною і красивою. В іншому випадку ви її не надягнете.

Повсякденний одяг пропонують наступні бренди:

Одяг від «Армані Джинс» — класика повсякденного стилю. Модельєр пропонує комфортні моделі на кожен день. Практичні штани, футболки, сорочки легко поєднуються між собою. Такі вироби підійдуть для прогулянок, роботи і неофіційних зустрічей.

Якщо ви любите яскравий одяг, вибирайте колекції від Франки Морель. Яскравий дизайн, епатажні принти припадуть до душі хлопцям, які звикли виділятися з натовпу.

Чоловічий одяг від цього бренду — змішання класики і кежуал. Суворі фасони доповнені акцентами і принтами. Основні кольори компанії — чорний і білий, але іноді дизайнер використовує більш яскраві відтінки. Рвані джинси від Armani підійдуть для прогулянок в місті, а сорочку краще надягти на урочистий захід.

Не варто вибирати перше, що подобається. Шукайте ідеальний бренд, який підкорить вас з першого погляду. Повірте, у нас він точно є.


Де купити одяг від популярних італійських брендів


Придбати фірмовий виріб можна де завгодно. Але ніхто не гарантує, що джинси з найближчого ларька прослужать хоча б рік. Якщо хочете купити одяг на століття, шукайте її в перевірених місцях. Наприклад, в DiForte.

Інтернет-магазин Діфорте безпосередньо співпрацює з багатьма брендами Європи і Америки. Купити підробку у нас просто неможливо.

На цьому переваги не закінчуються. Вигоди покупки в DiForte:

  • Вартість без націнки.

Так як ми купуємо товар у виробника, то уникаємо високою націнки. На нашому сайті представлені товари з прийнятною вартістю.

  • Постійні знижки.

Ми продаємо товари минулих колекцій зі знижкою 30-50%. Вони знаходяться в розділі «Sale».

  • Оформлення за 2 хвилини.

Щоб замовити вподобану модель, вкажіть номер телефону, спосіб оплати і умови доставки. Якщо зробите це до 16:00, отримаєте замовлення вже завтра.

  • Доставка до 3-х днів.

Якщо ви живете у Львові, ми доставимо замовлення кур’єром. Посилку в інші міста ми відправляємо «Новою поштою». Зазвичай вона приходить протягом 3-х робочих днів.

  • Допомога співробітників.

Служба підтримки працює 24/7. Якщо виникли проблеми чи питання, зверніться до наших співробітників. Вони завжди готові відповісти на питання і допоможуть правильно оформити замовлення.

Дізнавайтеся популярні італійські бренди одягу разом з Діфорте!

 

Дивіться ще схожі новини