Diforte — провідник в світ гарного смаку!

Diforte — провідник в світ гарного смаку!

Diforte — провідник в світ гарного смаку!


Зовнішній вигляд в сучасному світі має велике значення. Та й в якісній і стильному одязі кожен з нас буде відчувати себе набагато комфортніше і впевненіше. Підібрати продуманий образ і продумати ідеальний стиль допоможе магазин Діфорте.


Що пропонує Diforte?


Наша компанія — це кращий магазин преміум-сегмента на ринку України. Ми з упевненістю можемо назвати себе лідерами в даному напрямку. Саме Діфорте був одним з перших в країні, хто запропонував клієнтам якісну брендову продукцію.

Компанія почала свою діяльність 19 років тому. А це означає, що ми є майже ровесниками незалежної України. За такий тривалий період ми пережили кілька хвиль кризи. І продовжуємо радувати клієнтів якісною та оригінальною продукцією європейських виробників.

модные тенденции

Покупки в магазині Діфорте мають переваги:

  1. Величезний асортимент товарів найпопулярніших брендів.
  2. Оригінальна продукція.
  3. Доступні ціни, які легко конкурують з пропозиціями інших магазинів преміум-сегмента.
  4. Грамотні консультації менеджерів при виборі продукції.Своєчасне оновлення асортименту.
  5. Акції та знижки на старі колекції.

Купити брендові речі за доступною ціною — це реальність! З Діфорте легко економити кошти, купуючи речі для модного гардероба.


У чому секрет успіху магазину?


Переваги магазину Діфорте можуть викликати сумніви. Всім відомо, що оригінальна брендовий одяг і взуття відрізняються високими цінами. За якість і стиль потрібно платити!

Насправді, вартість пропозицій в каталозі нашої компанії не можна назвати низькою. Але ми встановлюємо конкурентоспроможні ціни, які приємно дивують шанувальників відомих брендів. При цьому магазин дає гарантію того, що клієнт отримає оригінальний товар, а не дешеву репліку.

тренды 2020

Домогтися лояльних цін нам вдається завдяки продуманій політиці ціноутворення. Крім того, можна заощадити під час акцій і знижок.

Diforte часто влаштовує розпродажі з різних причин:

  • Знижки на залишки товарів після виходу нової колекції.
  • Акції з нагоди свят.
  • Зниження цін для повного розпродажу товарів перед оновленням каталогів.
  • Розпродажі «чорної п’ятниці».

Протягом року в магазині періодично знижуються ціни на різні види товарів. І, якщо уважно стежити за пропозиціями, у клієнтів буде чимало шансів помітної економії на придбанні оригінальних брендових речей.

Купити популярні модні речі в Україні непросто. Більшість магазинів пропонують репліки або неякісні копії. А якщо вдається знайти преміум-магазин, часто вибір варіантів в ньому дуже обмежений.

Діфорте — це найбільша мережа преміум-бутиків в Україні. У каталозі нашої компанії можна знайти широкий вибір виробів таких виробників:

Серед всіх найменувань брендів зустрічаються навіть такі, які не представлені в жодному українському магазині. Це ще одна перевага співпраці з нашим магазином!

Наші клієнти знають, що Діфорте — це гарантія якості і оригінальної продукції за розумною ціною. З нами дуже зручно продумувати власний неповторний образ, створювати оригінальний стиль.

Завдяки грамотній політиці, у нас так багато постійних покупців! Адже всі, хто одного разу вирішує зробити замовлення в магазині преміум-сегмента, залишаються з компанією на довгі роки.


Як купити товар?


Покупки в інтернет-магазинах поступово витісняють традиційний шопінг. Адже це зручно, швидко і доступно. Якщо жителі мегаполісів не обмежені в торгових точках, то в провінційних містах немає місць для здійснення преміум-шопінгу.

бренды модные

Діфорте має клієнтів в різних містах країни. Робити покупки на сторінках нашого каталогу так просто!

Потрібно виконати кілька кроків:

  • Вивчити каталог і підібрати цікаві речі. Для роботи можна використовувати фільтр, який дозволить звузити коло пошуку по бренду, найменуванню, виду товару, розміру.
  • Визначити бажаний розмір. Для цього використовують таблицю розмірів або звертаються до менеджерів компанії. Кваліфікована консультація досвідчених фахівців дозволяє підібрати речі та взуття, які підійдуть вам ідеально.
  • Оформити замовлення із зазначенням зручного варіанту оплати і методу доставки.

Ми пропонуємо співпрацю по передоплаті і готові відправити замовлення післяплатою.

Diforte працює з ТК «Нова пошта», завдяки чому товари надходять до замовників в найкоротші терміни. Термін поставки замовлення в будь-який куточок України становить не більше 2 днів з моменту відправки. Але головне, що відділення НП сьогодні відкриті навіть в невеликих населених пунктах країни.

Зайдіть на наш і переконайтеся в тому, що бути стильним і модним з Діфорте дуже просто!

Дивіться ще схожі новини