12 колекцій від 12 світових брендів

12 колекцій від 12 світових брендів

12 колекцій від 12 світових брендів


Модний одяг — доступний спосіб самовираження. Кожен сезон дизайнери кращих будинків моди створюють чоловічі і жіночі колекції, які є мініатюрними творами мистецтва.

Щоб покупки радували протягом довгого часу і добре поєднувалися з іншими предметами гардеробу, важливо розібратися: які модні речі точно будуть актуальні в прийдешньому сезоні.


Kenzo


Кензо — творець воістину дизайнерських, унікальних і відомих речей. Поєднавши практичність європейської моди з мотивами японського одягу, Такада Кензо отримав заслужену популярність.

У новій колекції весна-літо поточного року фірмовий стиль марки збереже свою актуальність. Темні насичені кольори і принти у вигляді лого марки або голови тигра будуть красиво виглядати і на одязі, і на аксесуарах.

kenzo

Важливо! Кензо — екстравагантна одяг, яка сподобається любителем розслабленого кежуал-стилю.


Elisabetta Franchi


Елізабетта Франки — це одяг для жінок, яка відповідає трьом вимогам:

  • розкіш;
  • елегантність;
  • навмисна недбалість.

Нова колекція дизайнера пропонує покупцям стильні теплі куртки-парки, облямовані пухнастим хутром, сукні-піджаки і добре тримають форму спідниці.

elisabetta franchi

Ніжні пастельні кольори і яскраві аксесуари — простий спосіб виглядати ефектно навіть в повсякденному житті, дотримуючись правил дрес-коду в офісі.


Philipp Plein


Філіп Плейн — недавно виникла в світі моди марка, яка підкорила серця любителів готичного стилю. Поєднуючи похмурі тони і принти з гламурним силуетом, дизайнери колекцій створюють унікальні речі для чоловіків і жінок.

Мода 2020 року — це поєднання високої якості і недбалого, напівспортивного стилю. Тому в новій колекції варто звернути увагу на стильні блискучі пуховики, масивні кеди і черевики з чорної шкіри грубої фактури.

philipp plein

На сезон весна-літо Філіп Плейн пропонує модні футболки і толстовки з фірмовими принтами, зручний спортивний одяг та оригінальні аксесуари.

Важливо! «Філіп Плейн» — кращий вибір для тих, кому подобається монохромний образ «тотал блек лук».


Emporio Armani


Armani — всесвітньо відома марка, що випускає трендовую одяг на будь-який смак. Лінійка «Емпоріо Армані» створена для молодої аудиторії, якій подобаються недорогі, зручні і модні речі.

При розробці колекції весна-літо модельєри марки запропонували актуальну спортивний одяг та взуття. Такі речі все далі йдуть від форми для тренажерного залу. Їх можна комбінувати з будь-якими предметами одягу, з туфлями на шпильці або строгим пальто.

Важливо! Незмінна якість зберігають джинси «Емпоріо Армані». Вони мають класичний фасон і високу якість тканини, які забезпечують ідеальну посадку по фігурі.


Ermanno Ermanno Scervino


«Ермано Шервін» — приклад бренду, здатного задовольнити потреби кожного покупця:

  • для любителів романтичного стилю колекція включає легкі багатошарові сукні;
  • для тих, хто вважає за краще спорт, підійдуть штани, кросівки і футболки;
  • для холодної пори року Ермано Шервін випускає стьобані пуховики і тепле пальто;
  • для відпочинку на морі колекція весна-літо включає модні купальники і сарафани.

Істинний італійський шик втілився в літніх спортивних костюмах з легкої блискучої тканини. Їх можна поєднувати з туфлями-човниками або босоніжками на високих підборах.


Love Moschino


«Лав Москіно» — одяг для справжніх бунтарів, які хочуть виглядати стильно і сучасно, але не покірно слідувати всім наявним трендам. Екстравагантні рішення, ретро-стиль і яскраві принти — складові фірмового почерку бренду.

У новій колекції варто звернути пильну увагу на такі речі:

  • теплі дуті чоботи в фірмової забарвленням;
  • гумові півчобітки з дизайнерськими малюнками на чорному тлі;
  • літні сумочки кислотних кольорів;
  • сукні-футболки з оригінальними малюнками.

Одяг «Лав Москіно» — це погляд художника на моду. Спочатку Франко Москіно був ілюстратором, але після став прикрашати і одяг своїми іронічними написами і принтами.


Red Valentino


«Валентино» — марка для справжніх леді, які хочуть підкреслювати елегантність, крихкість і жіночність навіть в повсякденному одязі.

Для зухвалих і сміливих дам колекція нового сезону пропонує:

  • довгі вечірні сукні з чорного мережива;
  • пишні сукні та спідниці;
  • короткі шкіряні шорти;
  • шуби оверсайз зі штучного хутра з нашивками.

При створенні моделей дизайнери бренду роблять акцент на силуеті і фактурі тканин. Вибір квітів традиційно більш скромний.

red valentino


Bogner


Спорт — головний тренд поточного сезону! Для активного способу життя потрібно красива і якісний одяг. І «Богнер» — кращий вибір, так як бренд спочатку створювався як одяг для зимових видів спорту.

Сьогодні модний будинок випускає речі і в повсякденному стилі. Але фірмовий почерк марки залишився тим самим:

  • зручні куртки для чоловіків і жінок;
  • футболки, сорочки і поло на будь-який смак;
  • оригінальні мунбути-місяцеходи.

Важливо! Речі від «Богнер» відрізняє невелика деталь: на бігунку блискавки завжди є крихітна буква «У», в честь прізвища подружжя-творців.


Billionaire


«Білліонер» — одяг вищого класу для чоловіків, які хочуть носити краще, що є в світі моди, не привертаючи уваги до свого статусу.

Важливо! «Білліонер» — популярний серед знаменитостей бренд.

Billioanire

Фірмовий стиль одягу — це простота дизайну і крою. Про преміальному класі речей говорить лише крихітне лого бренду. І тільки розбирається в моді людина зрозуміє, що виріб виконано вручну, з матеріалів найвищого класу.


Le Silla


Жіночність і романтика завжди в тренді жіночої моди. У століття актуальності спортивного стилю рідко можна побачити лінійки, що з’єднують в собі красиві фактурні тканини, витончені форми і яскраві кольори.

Дизайнери «Ле Сілла» не бояться поєднувати в одній речі відразу кілька акцентів: яскравий колір і глянцеву поверхню, тонкий витончений каблук і мереживо, м’яку шкіру і яскраві камені.

У новому сезоні дизайнери пропонують носити і високі підбори, і спортивне взуття, і зручні практичні черевики. Взуття та аксесуари «Ле Сілла» вдало впишуться в будь-який гардероб.


Hugo Boss


«Хуго Босс» — чоловічий одяг високої якості. Ніжні натуральні тканини використовуються для створення натільної білизни, костюмів, футболок і сорочок.

Ця марка дозволить підібрати гардероб для будь-якого випадку. Костюми Hugo Boss підкреслять елегантність, а спортивна і кежуал одяг подарують комфорт.

Дизайн речей від Хуго Босс можна охарактеризувати одним словом, — лаконічність.


Twin Set


«Твін Сет» — популярний жіночий бренд, який створює одяг на будь-який смак. Любителі зухвалого стилю і ті, хто вважають за краще романтику, зможуть знайти красиві актуальні речі в лінійках бренду.

У поточному сезоні варто обов’язково приміряти:

  • легкі сукні з тонкого шифону;
  • шкіряне взуття з заклепками;
  • дуті блискучі куртки яскравих кольорів;
  • речі з леопардовим принтом;
  • шкіряні штани і шорти.

Сучасна мода стирає будь-які обмеження та дозволяє модникам втілити свої фантазії і транслювати впевненість в собі. Всесвітньо відомі марки створюють різнобічні колекції якісного одягу, взуття та аксесуарів, що дозволяють кожній людині відчути себе стильним і привабливим.